Шоколадов Кекс Микс Без Глутен 300 гр. – Bezgluten
Идеална смес за безглутенов шоколадов кекс за печене.
Пригответе: 3 яйца, 110 гр. захар, 180 мл. олио или 170 гр. разтворено краве масло, 50 мл. вода.
Метод на приготвяне: Поставете всички съставки в купа и разбъркайте с миксер на най-високата скорост за около 2 минути до гладка смес, след това изсипете шоколадовата смес и разбъркайте с лъжица. Поставете сместа в тава с форма 25 x 11 см с хартия за печене и изравнете повърхността. Поставете формата във фурната, загрята до 170° C, печете (без горещ въздух) за около 55 минути, след това извадете от формата и охладете. Покрийте ги.
Шоколадов Кекс Микс Без Глутен 300 гр. – Bezgluten
Съдържание: Кекс на прах: царевично нишесте, какао, оризово нишесте, инулин, набухватели: натриев карбонат, дифосфат; картофено нишесте, аромат. Шоколадова парченца (10%): захар, какаова паста, какаово масло, какао с ниско съдържание на мазнини, емулгатори: СОЕВ лецитин; аромат на ванилия. Подходящ за хора с непоносимост към глутен.
Съдържа следните алергенни съставки: соя
Хранителни стойности: за 100 гр.
- Енергийна стойност 1559 kJ / 368 kcal
- Мазнини 4,00 g, от които наситени 2,50 g
- Въглехидрати 80,00 g, от които захари 4,30 g
- Фибри 1,10 g
- Протеин 2,50 g
- Сол 0,65 g
Напишете първия отзив “Шоколадов Кекс Микс Без Глутен Bezgluten 300 гр.”. Вашето мнение е важно за нас!