Политика за Връщане на Стоки

Последно обновено на: Октомври 28,2020

Благодарим ви, че пазарувате в BioBabyCare.bg.

Ако поради някаква причина не Сте доволни с поръчката си, Ви приканваме да прегледате Нашата политика за връщане.

Следните условия са приложими за всички продукти, които сте закупили при Нас.

Тълкуване и определения

Тълкуване

Думите, които започват с главна буква имат значения, определени по-долу при следното условие: определенията имат същото значение, независимо дали се появяват в единствено, множествено число, мъжки, женски или среден род.

Определения

За целите на тази Политика на връщане:

  • Фирмата (или още наричана като: “Ние”, “Нас”, “Наш” в това споразумение)- отнася се за Диджитълстемп ЕООД, бул. Климент Охридски 122, 1756 София, България.
  • Продуктите се отнася за артикулите предлагащи се за продажба от Услугата.
  • Поръчките означават заявка от Вас за закупуване на стоки от Нас.
  • Услугата се определя като нашия Уебсайт.
  • Уебсайтът се отнася до BioBabyCare.bg, достъпен на https://biobabycare.bg/
  • Вие представлява физическото лице, което има достъп или използва Услугата, или компанията, или друго юридическо лице, от името на което такова лице има достъп или използва Услугата, както е приложимо.

Права за отказ на поръчка

Имате право да анулирате поръчката си в рамките на 14 дни, без да посочвате каквато и да е причина за това.

Крайният срок за анулиране на Вашата поръчка е 14 дни от датата, на която Вие сте получили Продуктите или на датата на която трета страна, която сте назначили (която не е куриер) я получи.

За да уважим правата Ви за анулиране на Вашата поръчката, Вие трябва да Ни информирате за своето решение чрез ясно изявление. Можете да ни уведомите за Вашето решение чрез:

Ние ще Ви възстановим сумата не по-късно от 14 дни от деня, в който получим върнатите Продукти. Ние ще възстановим сумата по същия метод на плащане, който Вие сте използвали за плащане на поръчката и няма да бъдете таксувани никакви такси за възстановяването на Вашите средства.

Условия за връщане

За да може Продуктите да отговарят на условията за връщане, моля, уверете се, че:

  • Продуктите са закупени през последните 14 дни
  • Продуктите са в оригиналната опаковка

Следните Продукти не могат да бъдат върнати:

  • Продукти направени по Вашите спецификации или ясно персонализирани.
  • Продукти, които според своето естество не са подходящи за връщане, бързо се влошават или когато срокът на годност е изтекъл.
  • Продукти, които не са подходящи за връщане поради здравословни или хигиенни причини и/или са разпечатани след доставката.
  • Продукти, които след доставката, според естеството си, са неразделно смесени с други артикули.

Ние запазваме правото си да откажем връщане на всички Продукти, които не отговарят на горните условия за връщане, по Наша собствена преценка.

Връщане на Продукти

Вие носите отговорност за разходите и риска от връщането на Продуктите при нас. Продуктите трябва да бъдат изпратени на следния адрес:

Диджитълстемп ЕООД

Отдел: BioBabyCare.bg / Връщания

Бул. Климент Охридски 122
1756 София
България

Ние не носим отговорност за Продукти, които са повредени или загубени при връщане на пратката. Следователно препоръчваме да използвате застрахована и лесно проследима куриерска услуга. Ние няма да сме способни да възстановим сумата на поръчката Ви, без да ни е предоставена разписка или доказателство, че Продуктите са ни върнати успешно.

Подаръци

Ако Продуктите са били маркирани като подарък при закупуване и след това изпратени директно до Вас, ще получите кредит за подарък за стойността на връщането си. След като получим върнатия продукт, ще Ви изпратим сертификат за подарък по имейл.

Ако Продуктите не са били маркирани като подарък при закупуване или ако подаряващия е изпратил поръчката до себе си, за да Ви я даде по-късно, Ние ще изпратим възстановяването на сумата на подарителя.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси относно нашата Политика за връщане, моля, свържете се с нас: