Био Булгур, Био Класа, 500 гр
Булгурът се приготвя от попарена, изсушена и натрошена пшеница. Той е популярен в средиземноморската кухня и тази от Близкия изток. Вкусът му е деликатен и ненатрапчив.
Може да се консумира попарен в гореща вода за няколко часа, сварен или печен. Използва се за основа на салати, зеленчукови ястия и десерти.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
Био Булгур, Био Класа, 500 гр
Хранителни стойности за 100 гр:
- Енергийна стойност (Kcal) 340
- Мазнини (g) 1.3
от които наситени мастни киселини (g) 0.2 - Въглехидрати (g) 63.4
от които захари (g) 0.4 - Влакнини (g) 12.5
- Белтъчини (g) 12.3
- Сол (g) 0.00
Напишете първия отзив “Био Булгур, Био Класа, 500 гр”. Вашето мнение е важно за нас!