Био Леща Червена – Био Класа
Червената леща е с по-крехки зърна от кафявата леща и е популярен продукт в индийската кухня. Източник на белтъци, фибри и фолиева киселина, с ниско съдържание на въглехидрати.
Препоръчителна употреба: Сварява се за 10-15 минути и лесно се разпада. Подходяща за супи, крем супи и яхнии.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G:
- Енергийна стойност (Kcal) 396
- Мазнини (g) 0.0
от които наситени мастни киселини (g) 0.0 - Въглехидрати (g) 68.6
от които захари (g) 0.0 - Влакнини (g) 15.0
- Белтъчини (g) 22.8
- Сол (g) 0.02
Био Леща Червена – Био Класа
Произход: Турция
Напишете първия отзив “Био Леща Червена”. Вашето мнение е важно за нас!