Безглутенова Паста от Соя и Елда Макарони 250 гр. – Kramas
Натурален продукт от соево брашно и брашно от елда. Соевото брашно, се отличава с голям процент белтъчно съдържание. Специалисти твърдят, че особено добри качества на тестото се постигат, когато се смеси в равни части с други брашна, в случая с брашно от елда. В съчетанието е постигнат баланс при „макарони от соя и елда“, като вкусовите им качества задоволяват високите изисквания на потребителите. Подходящи за хора, които спазват ниско въглехидратна диета.
Начин на приготвяне: Пакета се изпипва в 2.5 л. вряща, подсолена вода. Вари се 6-8 мин. Отцежда се. Гарнира се по желание.
Хранителни стойности на 100 гр:
Хранителни стойности | за 100g | % от РКП* |
---|---|---|
енергийна стойност kJ | 1503 | 18% |
енергийна стойност kcal | 355 | 18% |
мазнини общо g | 1,5 | 2% |
от които наситени мастни киселини g | 0,0 | 0% |
въглехидрати g | 34,5 | 13% |
от които захари g | 0,0 | 0% |
влакнини g | 3,5 | – |
белтъци g | 49,0 | 98,0% |
сол g | 0,00 | 0% |
*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен 8 400kJ/2 000kcal
Безглутенова Паста от Соя и Елда Макарони 250 гр. – Kramas
Съдръжание: Брашно от соя, брашно от елда, вода.
Напишете първия отзив “Безглутенова Паста от Соя и Елда Макарони 250 гр.”. Вашето мнение е важно за нас!