Био Пшеница 500 гр. – Био Класа
Едно от първите зърнено-житни растения култивирани от хората и най-разпространеното такова. Тя е източник на минерали като селен, манган и фосфор и витамините A, B, E и К.
Препоръчителна употреба: Изплакнете добре пшеницата и я оставете да ври под пухлупак около 40 минути. Може да бъде използвана в разнообразни ястия в комбинация със зеленчуци и сосове. Подходяща основа в десерти с канела и стафиди.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G:
- Енергийна стойност (Kcal) 328
- Мазнини (g) 2.0
от които наситени мастни киселини (g) 1.0 - Въглехидрати (g) 60.0
от които захари (g) 1.0 - Влакнини (g) 13.0
- Белтъчини (g) 11.0
- Сол (g) 0.02
Био Пшеница 500 гр. – Био Класа
Произход: Австрия
Напишете първия отзив “Био Пшеница 500 гр.”. Вашето мнение е важно за нас!