Био Просо 500 гр. – Био Класа
Зърната на просото са с деликатен вкус и не съдържат глутен. Полезните му качества се изразяват във високо съдържание на витамини А, Е, В1, В2, РР, силиций, калий и фибри.
Препоръчителна употреба: Просото се приготвя във вода съотношение 1:2.5, като ври в продължение на около 25 минути. Подходящо е за каши – основа за закуска с плодове и ядки, десерти и супи. То е и често използвана суровина за направа на боза.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ ЗА 100 G:
- Енергийна стойност (Kcal) 380
- Мазнини (g) 3.7
от които наситени мастни киселини (g) 0.4 - Въглехидрати (g) 74.0
от които захари (g) 0.0 - Влакнини (g) 5.1
- Белтъчини (g) 10.2
- Сол (g) 0.01
Био Просо 500 гр. – Био Класа
Произход: Китай/ Полша
Напишете първия отзив “Био Просо 500 гр.”. Вашето мнение е важно за нас!