Био Леща Белуга, Био Класа 500 гр
Черната леща е третата най-богата на протеини растителна храна след конопа и соята. Името й се дължи на факта, че след сваряване зрънцата й остават цели и лъскави, подобно на хайвер на риба белуга.
Препоръчителна Употреба: Измийте лещата под течаща вода и я накиснете за 2 часа. Вари се в съотношение 1:2 (леща:вода), като може да се добави още вода при нужда. Белуга е ефектна добавка към салати и супи, както и чудесна основа за гарнитури.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
Био Леща Белуга, Био Класа 500 гр
Хранителна стойност за 100 гр:
- Енергийна стойност (Kcal) 380
- Мазнини (g) 1.1
от които наситени мастни киселини (g) 0.2 - Въглехидрати (g) 56.4
от които захари (g) 2.0 - Влакнини (g) 20.6
- Белтъчини (g) 25.8
- Сол (g) 0.02
Напишете първия отзив “Био Леща Белуга, Био Класа 500 гр”. Вашето мнение е важно за нас!