Био Киноа Червена, Био Класа 250 гр
Червената киноа има малко по-наситен вкус от бялата и запазва форма си по време на готвене. Също толкова богата е на протеини, фосфор, магнезий и фибри. Използва се често в студени ястия и не съдържа глутен.
Препоръчителна употреба: Накиснете киноата във вода за около 5 минути. Измийте я няколко пъти и прецедете. Смесете една част киноа с две части вода и варете около 15-20 минути.
Съхранение: На сухо и прохладно място при стайна температура.
Био Киноа Червена, Био Класа 250 гр
Хранителни стойности за 100 гр:
- Енергийна стойност (Kcal) 384
- Мазнини (g) 6.2
от които наситени мастни киселини (g) 0.7 - Въглехидрати (g) 63.2
от които захари (g) 13.3 - Влакнини (g) 9.7
- Белтъчини (g) 14.1
- Сол (g) 0.07
Напишете първия отзив “Био Киноа Червена, Био Класа, 250 гр”. Вашето мнение е важно за нас!